Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(reviderad repris)


Hennes kärlek bryter tiden,

Hennes kärlek bryter tiden,
bitar flyter i mitt hjärta,

ser dig se
veta
anar närheten,

ser de ljumma
rör mitt kön,

vi ska förenas,
du är blöt,

känner där
ser
kysser dig,

du ligger under,
knullar dig,

vi älskar
ser oss offra allt
en kärlek,

två själar
ser oss,

vi blir sanning nu

du älskar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-06 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth