Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriker eldar djup magi

Skriker eldar djup magi
fallande nyanstid,

lever
tjuvlarmsbölder,

veknar
slottsruin,

blank
sabel,

jag blöder fan ur hjärtat
detta är på riktigt,

fallande
evig,

strimlad
tankestöld,

flyr egen fästning




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-06 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth