Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesförlust

Jag kommer faktiskt
inte längre ihåg
hur du såg ut
eller ljudet av din röst

Dina händer
måste ha smekt mig
men jag vet inte
det var så länge sedan

Kanske skrattade vi
tillsammans
det låter troligt
men vem vet?

Det enda jag
med säkerhet minns
är att jag älskade
och det gav mig ärr
som smärtar än




Fri vers av Pia S
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-07 17:22



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En otroligt bra dikt!!! - som kärleken ter sig i både gott och ont!
2010-11-13

  Mr Lindemann VIP
Kan man älsak utan smärta?
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Pia S
Pia S