Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Om en mc-tur igår)


Lyckan levar nattljus

Minns
ekot av inatt,

vrålar
framåt vägar,

ensam
dofterna,

kör fort
tomma vägar,

kor en röd motorcykel nu
fort som satan,

fri vind
älskar,

lyckan lever nattljus
kör,

bortom allt förstånd
de utstötta lever fritt,

bortom tårar - dårar
ensam,

vinden biter
vi är ett inatt,

skiter i er verklighet
förljugen,

jag kör ensam
sjunger,

stjärnors glans
dansar rymd,

en trimmad tanke




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-07 19:54



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
fartvind
motorbuller
läderoverall
vindens sus

knatter i solnedgång
2010-11-07

  LenaJohansson VIP
härligt
2010-11-07

  queenia
oh ja..

fartvinden.. dånet... friheten..
- från de förljugnas värld.. -
tack för dem orden..
2010-11-07

  Nina Nightwish VIP
Nästan som om jag sitter bak, härlig text..
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth