Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ståpäls

solen värmer ute lätt.
går där lätt som en plätt.

kisar med mina ögon så blå.
inte lätt att alltid bra må.

möter dig där gåendes på vägen.
att träffa nån gör man inte i alla lägen.

höstvinden blåser lätt i ditt hår.
gud vad jag längtar efter sol och vår.

ett leende får mig genast på fötter igen.
glittrande ögon i solens strålar , äntligen

kylan naglar sig i min så sargade kropp.
istapparna fryser håret på min knopp.

i mustaschen lyser frosten vit.
jag med dig vill inte gå på en nit.




Fri vers (Fri form) av tobbe berglund
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-08 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tobbe berglund
tobbe berglund