Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat

Rummet, kyligt kallt.
Ett eko hamrar för varje slag som är ett slag utan henne.
Önskan; att ett litet tänt ljus kunde låta det bränna ut hjärtats saknad. 




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 334 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-11-14 12:20



Bookmark and Share


  ia VIP
saknad....den gör ondast av ting
vilket du väl här delar med dig av dina (som alltid) väl valda innerliga ord.

2014-11-18

  Jannike
Kylan smyger sig fram och jag hör ekot, känner smärtan. Så kort, koncist och helt enkelt klockrent vackert, sorgligt skrivet
2010-12-29

  Ninananonia VIP
Fint skrivet om din kärlekssorg!
:)
2010-11-28

  karenina VIP
en fint mejslad och en så innerlig och smärtsam önskan
2010-11-19

  sockerspöket
En väldigt vacker dikt. Målar fina bilder, bra skrivet!
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson