Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men vad du än gör, ta inte mitt hjärta ifrån mig..

Bränn mig på bål
Rispa mina handleder blodiga.
För mig in i snarans ögla
Bränn mitt skinn på glödande kol
Tortera mig...
Bind mina fötter o låt mig drunkna i tjärnen
Le åt min olycka, skratta åt mitt öde...

Men vad du än gör, ta inte mitt hjärta ifrån mig..





Fri vers (Fri form) av CarolaN
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-08 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CarolaN
CarolaN