Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betong

Snälla
Kom och fyll igen tomrummet efter dig med betong
Jag betalar frakten




Fri vers (Fri form) av CarolaN
Läst 167 gånger
Publicerad 2010-11-09 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CarolaN
CarolaN