Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2003


Månsyster

Vart är du syster?
Gömmer du dig i natt?
Har du gömt dig bland molnen uppe i din himmel, ser du ned på mig med ironi nu..
Du byter ju form o skepnad när det passar dig..
Känslor för dig är döda ting
Jag behöver din hjälp, du måste leda mig på vägen
Klarar det inte utan din hjälp
Du är den enda jag har...
Månsyster, svara mig





Fri vers (Fri form) av CarolaN
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-08 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CarolaN
CarolaN