Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked - trigger

Det här är sista gången jag ser dig.
Du har ingen makt över mig längre.
Allt rädsla du ingjutit i mig reflekteras i dina ögon.
Att dina världsliga handlingar varit så stora för mig.
Att du valde att inte bli det bästa du kunde.
Att du försökte få mig att vara någon jag inte är.
Det finns en gräns för hur mycket en förälder kan älska sitt barn sa du en gång.
Det går åt båda hållen har jag lärt mig nu.
Det blir en helvetesväg att hitta den man är utan någon som drar i snörena.
Men nu bestämmer jag mitt öde själv.


Hon greppar vapnet, släpper säkringen, siktar och skjuter.




Fri vers av Karolina Axelina
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-08 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karolina Axelina
Karolina Axelina