Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänsklig ytlighet.

Så jag sitter här uppklädd till tänderna.
Jag hade lika gärna kunnat ha på mig en svart sopsäck eller en bodybag, en sådan där man använder för att transportera lik i eller när man har något att dölja, något som behöver försvinna snarast.

Är du så förblindad av vem du vet att jag är på insidan att utsidan glöms bort?
Ska det föreställa en komplimang?

Jag skiter i insidan, säg bara att jag är snygg.




Fri vers av Karolina Axelina
Läst 371 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-11 17:11



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Ha ha, detta gillade jag. För visst är det så, att man vill höra order SNYGG ibland. Fåfängan måste få sitt.
2010-11-16

    Herr Ångest
ibland vill vi verkligen bara ha en bekräftelse för utsidan, en quick fix så att säga och slippa få bekräftelse för den komplicerade komplexa insidan som man ändå inte vet om någon verkligen förstår eller tycker om.

En bitsk text men ändå med en tanke bakom. Åtminstone fick den mig att tänka efter..
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Karolina Axelina
Karolina Axelina