Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Ett liv
En vän
En saknad
som gör ont i själen
En tom plats
Ett leende vi nu
endast har i minnet
Minnet utav dig
Ord av saknad
som skär i hjärtat
Tårar som faller
och lämnar kinder våta
Håller en bästa vän i handen
Där flyger dom,
våra tankar upp till himlen,
upp till dig
Tusen eldar brinner för dig
Brinner som din själ
en gång gjorde
Men när våra eldar släks,
precis som ditt liv
Så glöder minnet av dig, förevigt

1990.05.06 ♥ 2008.03.08




Fri vers av minnesbilder
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-08 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

minnesbilder
minnesbilder