Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En diamant av tårar

Vilsen tår i vakendrömmar
regnet mot din kind idag,

dagen då vi sprack
letar minnesbild i jorden nu,

din dimma
skyler,

gravens ljus
snurrar rummet utan slut,

fritt
inatt,

tankestölder varar
de fatala du begått i mina drömmar,

djupa snitt av vanmakt nu
du ljög för satan,

var ett svin
ska dö,

trött
vet min själmagi,

en krossad horisont
flyter utanpå en dröm,

en diamant av tårar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-08 23:58



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
önskar dina tankar ogjorda...och bara kärlek kvar...men så är inte livet
2010-11-09

  queenia
ord av älska skiner som aldrig förr...
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth