Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skiljas

Smärtan börjar i magen,
kryper uppåt, hjärtat vrids
om, kan knappt andas

Tårarna bränns redan
i halsen, försöker låta
bli att börja gråta

Vill inte att du ska se
mig ledsen, hur ont
det gör i mig

Ett sista leende, en
sista kram, bildörren
slår igen

Tårarna kommer, vill
vända och åka tillbaka
till den sanna kärleken

Smärtan förlamar hela
mig, vill inte behöva
skiljas från dig




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-09 10:09



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
kärlek är inte enkelt
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP