Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkrossande

Mmm, jag tycker om att gå på ispölar
det är så förkrossande på något vis ...




Fri vers av Mysticus
Läst 317 gånger
Publicerad 2010-12-01 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mysticus
Mysticus