Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan

Ställer mig i skuggan av ensamhet
I mörkret av ingenting
Tystnaden värmer mig skönt

Sveket regnar genom mitt paraply
I kylan av förlorade känslor
viskar jag farväl

Kärleken tömmer tomheten på hat.




Fri vers av Mysticus
Läst 354 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-18 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mysticus
Mysticus