Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlängtan

Löven har fallit, vinden tar
tag i de kala trädgrenarna,
sliter dem åt olika håll

Sitter nära ett fönster och
känner den kalla vinden
krypa in, hämtar en filt

Snöflingorna far omkring,
hamnar på marken tillslut,
det är vinter nu

Längtar redan efter sommaren,
då jag kan gå med nakna
fötter vid strandkanten igen








Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-09 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP