Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från kollegorna, gruppchef och chef


Beröm...


"Du har gjort ett stort
intryck på oss, har ett
proffissionellt bemötande
mot barn och föräldrar.
kommer med nya idéer
och nytänkande.
Vi är så glada över att
du vill jobba med oss,
tack för allt du gör."

Försöker ta åt mig av
det här, har så svårt
för att ta emot beröm.

=))






Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-09 12:27



Bookmark and Share


  firefire
härligt! ta åt dig! Sånt säger de INTE om de inte tycker det,verkligen inte;))
2010-11-09

  Lars E Jönsson
Vet det kan vara svårt ta emot beröm.........men sug i dej var enda stavelse, de menar säkert vad de säger
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP