Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att-göra-listan

Varför dyker din kontaktinformation upp i min "Task list"?
"Mark as complete" fungerar inte... du vägrar försvinna.

Varje måndag, tror jag det ska vara lättare.
Naiv som få, tror jag att dimman lättat.
Att glöden svalnat lite.

I chock när jag känner tyngden mot mina axlar.
Stackarna har bara mognat.
De är hetare än någonsin.

-

Känslorna.

En gång, två gånger, passerade du min dörr...

Jag älskar dig!

 

 




Fri vers av SoSk
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-09 14:00



Bookmark and Share


  Baystream
För varje dikt - blir poeten inom dig bara större och större! :)
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

SoSk