Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag sa jag nej

Jag har alltid sagt ja,
alltid ställt upp,
i 27 år

Idag sa jag nej, för
första gången,
någonsin

Och jag känner mig
så hemsk, vill ringa
och säga ja

Men jag kan inte,
det vill hon inte
alls förstå

Och det gör ont...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-11-09 14:35



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
styrkan är att stå på sig, men även det som ibland kan va det svåraste, mycket fin och känslofylld dikt
2010-11-10

  Julio VIP
Att säga ja till andra trots obehaget
Är att säga nej till sig själv som person.

bra skrivet
2010-11-09

  ia VIP
att kunna säga nej,
gör det lättare sen att säga ja.

att stå på sig
innebär inte att
man gör illa någon annan.
man mår bra av att
säga nej ibland.

:)
2010-11-09

  * MARY *
jätte bra att säga nej nej nej !!!
sen den dan du säger ja !
då kommer alla att bli förvånade
2010-11-09

  Lars E Jönsson
Känner igen men någon gång måste man få säga nej, har lärt mej, den är det nyttigt lära sig säga nej
2010-11-09

  Quasimodo
Nödvändigt att inte vara förutsägbar eller till lags, att kanske mer vara vad man vill och är, fast det smärtar och känns olustigt!?
2010-11-09

  Larz Gustafsson VIP
Det är nyttigt att säga nej.
Jag tror att man blir en halv människa om man bara säger ja hela tiden.
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP