Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal dikt


En vacker dag

En vacker dag ska jag dig finna,
vill återigen ditt hjärta vinna

Saknaden så mycket på mig tär,
smärtan jag alltid med mig bär

Jag vill leva min dröm med dig,
hur kan du ännu beröra mig

Vet att du var du min rätta man,
Sluta tänka på dig jag aldrig kan

Bara av dig jag vackra ord fått
Jag aldrig mer så bra har mått

Som jag gjorde där med dig
Du betyder ännu allt för mig

Jag har försökt att glömma
Men måste nog få drömma

Ta tillvara på mitt fina minne
Tror du var mitt sjätte sinne

Tänk om du fortsatt älska mig
Om jag fortsatt beröra dig

Tar fram stunden som var vår
Låtsas att jag sådär bra mår













Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-11 21:05



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Emme! Kan bara säga att du är bäst på att beskriva om saker i livet. Att sedan få fram det med rim är beundransvärt. Har försökt men klarar bara med ett rim en gång i en dikt. Kram
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP