Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

galler

ett galler stänger mig inne.
svårt att detta hålla i minne.

kanske har jag gjort nån illa.
sitter här mest inne och lite chilla.

lyset slocknar vid tio tiden.
kläderna är ju inte direkt siden.

en enkel säng i rummet det lilla.
många dagar jag mår lite illa.

spika pall man gör hela dagarna .
du vet det är ju bara följa lagarna.

en dag går,ett år går tiden rullar på.
undrar lite kommer jag nånsin bra må.?




Fri vers (Fri form) av tobbe berglund
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-10 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tobbe berglund
tobbe berglund