Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig

Se mig
fast inte för den jag är
för det blir för personligt
utan se mig
som den jag vill att du ska se mig
så får jag behålla mitt skal
ett tag till.




Fri vers av Lindalou
Läst 210 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-11-10 12:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert..vemodigt..
2010-11-11

    Tea Alex
Underbart att du skriver ned detta! Tack för att du la ut den här utmärkta texten! :)
2010-11-11

  Peter Matsa
Bra skrivet om detta fenomen.
2010-11-10

    Bo Bjelvehammar
instämmer livligt i ditt budskap---
2010-11-10

    Max Poisé
Japp, så är det :-)!
2010-11-10

  Yheela
Våra illusioner är ofta det enda vi är villiga att dela med oss av. Bra skrivet.
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou