Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simmande nyanser vitt av ordmagi

Ordmagi
hon väntar kyssar,

brutal av tidsnöd själ
ser,

dig rinna
löst förankrad,

veklighet
dina tårar,

simmande nyanser vitt av ord
du leker ljuset rätt,

så enkelt
vi kysser branden,

ler




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-10 22:07



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
fin och livfull dikt
2010-11-10

  Ulf D VIP
"du leker ljuset rätt" en helt fantastisk rad, Applåder!
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth