Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hålla käften

Svävande tankar i formgivna miljöer,
formgivna tankar i luftiga lokaler
Byråkratin darrar i handtaget
till Myndigheten
Och min näsa rinner när jag kommer in
i den förrädiska värmen
Allt detta vårt delade snor!
Några minus utanför och
stora rutor släpper obarmhärtigt in vintern
Kylan är inneboende

Säsongsbytet sitter som ett magont och en huvudärk
i hela kroppen
Sängen lockar,
nu blir det mörkt fast det inte blivit ljust
Dagen bara halvbakad,
hela livet deg
Och allt så...
Tyst, stilla
Som vintern svarade hösten på uppmaningen att:
Tala nu eller håll för evigt käften




Fri vers av bisarr
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-10 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bisarr