Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viktoria

I varje liten rörelse kan jag hitta en darrning
En bit extas
Ett efterskalv
Vi har just
och jag är kvar och vi ligger still
Nästan still
Du retas, ser på mig
Rör sig en aning och skrattar åt mig då jag skakar till
Jag tänker att
Du är värd att bli drottning

Något gulnande tänder
Breda läppar med stuns
Kisande ögon som blixtrar fast de är smala som streck
Och helt mörka




Fri vers av simoncamilo
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-11-30 19:20



Bookmark and Share


  madinsane
jag fastnade tyvärr redan i ingressen, eftersom det står 'stog' istället för stod' där..

visserligen en varm och rätt charmig dikt,
men jag tycker den brister aningen i slutraderna..
och 'gulnande tänder'.. är inte särskilt bländande.
men visst, det är verkligt. och det är tufft. :)
2005-11-30
  > Nästa text
< Föregående

simoncamilo
simoncamilo