Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom ska du få se något pinsamt

Kom
följ med här bakom
lite längre bort
djupare in

kom

kom ska du få se något
jättehemligt

vi går bakom skärmen
in i luckan i golvet

Kom
det är något viktigt jag vill visa dig

Kom
in i innersta rummet i källaren

Gud
du får inte berätta för någon
Det är lite pinsamt

Kom

Nu låser vi dörren från insidan
de minimala fönstren är draperade
svart och tjockt

Titta

Jag pekar

Här är jag




Fri vers av simoncamilo
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-12 12:29



Bookmark and Share


  Tabes
Absolut läsvärd! Jag han bli så nyfiken innan slutet. Så lockad.
Jag har läst dina texter och gillar ditt sätt att \"fånga stunden\" Lova att du
aldrig
nånsin
slutar
skriva!
2007-09-12

  Maria Zena Viklund
Snyggt fångat!
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

simoncamilo
simoncamilo