Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På ett par meter

Från balkongen på femte våningen
ser jag en kvinna gå
längs den snöslaskiga trottoaren

Hon halkar inte till
utan går försiktigt

Men två gatlyktor slocknar
just när hon passerar

Först den ena
sen den andra




Fri vers av simoncamilo
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-01-26 12:41



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Tankeväckande iakttagelse.
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

simoncamilo
simoncamilo