Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haikuform




genom det vita

med ymnigt snöfall
utanför. upptäcker han
äkta förvåning

ett oväder som
lugnar. lindrar stormen hos
känslorna within

vita kristaller
landar. bleker det svarta
som en gång var blått

blickar får aldrig
tvingas. mötas. kisa mot
ljuset från the sun

(sun)

 




Bunden vers (Haiku) av SoSk
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-11 14:42



Bookmark and Share


  Baystream
*ler*

Mycket, mycket bra. Personlig men med ett klart budskap. Applåd.
2010-11-11

  Jocy Joyless
Fint!
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

SoSk