Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..mina händer undrar vad som hänt med denna kroppen..

..ja..märkligt..men så sa hon..osteopaten som jag var hos idag..mina händer undrar..ja tänkte jag lite argt..undra ni..bara ni gör mig den bra igen..hon klämde..tryckte och drog..fråga om jag spela död..för andas kunde den inte heller..förbannade kropp..varför kan den inte bara göra som jag säger?..bara ställa upp lixom..så mycket kan man väll ändå få..jag menar..varför ska jag annars ställa upp på allt om jag inte ens kan få min kropp att ställa upp för mig?..dumt..nåja..få la gå ut och skrika i skogen som hon sa...att jag så väl behövde..Ronjaskrik..typ..fast antar att det bara blir krax..är ju trotts allt ingen ronja..bara en kraxande kråka..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-11 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP