Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet... En halvknäpp text...


Jag följer tråden

Jag följer tråden jag la
ut för länge sedan

Vart jag än går så är
den med mig

Svart, tunn och så
väldigt oskyldig

Har ofta undrat vart
den ska föra mig

Förstår att jag inte
klarar mig utan den

Tråden gör att jag
håller ihop

Är rädd för att jag
ska hitta änden

Vad gör jag då?




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-11 22:43



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
fortsätt framåt..............överraskning väntar
2010-11-12

  Johan Bergstjärna VIP
Den tråden, (rättesnöret? ) tar aldrig slut...
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP