Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förfaller

Skuggorna i mitt ansikte
blir allt mörkare

Lyckan i mina ögon finns
inte längre kvar

Mina tårar gör min dröm
suddig och svag

Förstår att allt hopp är
borta för alltid

Jag förfaller och tar min
dröm med mig




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-12 11:14



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Smärta
2010-11-12

    Max Poisé
Usch å fy...hoppas du är i helikoptern?
2010-11-12

  aol
en stark så igenkännande känsla, me just där i djupdykningen neråt kommer att visa att även dessa dagar levde du,
2010-11-12

  palefeather
Jättebra!
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP