Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur jag blev en ängel

En ängel satt vid min sida inatt
Torkade mina tårar
och smekte mitt hår
Hon lade sina vingar över
min bara rygg
och vaggade mig in
i en drömlös sömn

 

Jag hade besök av en ängel inatt
När jag vaknade
var täcket fortfarande varmt
där hon suttit
Mina tårar var torkade
men mitt hjärta var fortfarande
lika kallt

 

På stapplande ben
vid kanten till himlen
sträcker jag fram min hand
efter hennes
Tar klivet över till hennes hem

 

Jag träffade en ängel idag
Men outtröttligt tålamod
lär hon mig att använda mina vingar

 

Jag kommer till dig
som en ängel inatt




Fri vers av Sländan
Läst 464 gånger
Publicerad 2005-11-30 21:38



Bookmark and Share


  Laijza
Gör som alltid, håller med Smultronet..*ler* Du målar med dina ord..gillas!
2006-01-10

  Smultris
Denna dikt är helt underbar... ger mig rysningar...
2005-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan