Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal dikt


När himlen faller ner

Har bestämt mig för
att inte längre se på
när himlen faller ner

Den har fallit så länge
undrar om den inte
tar slut någon gång

Kanske är den en
evighet precis som
mina starka känslor

De ska inte få styra
mig längre jag kan
inte påverka nuet

Bara bevara minnet
av sann kärlek och
det fina som var då

Bli stark igen våga
hoppas och tro på
framtiden och mig




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-12 21:31



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Emme! Jag kan bara säga att jag beundrar din dikt. Du kan på ett sådant fantastiskt sätt beskriva människans situation om det som är livet. Du får på ett sådant fint sätt fram känslor som jag bara kan beundra. Kram
2010-11-16

    Max Poisé
Så riktigt, så rent!
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP