Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öron av guld

Slotten, däruppe på kullarna
vi spanar och älskar dem på avstånd
dess spöklika torn och tinnar

i drömamrna söker vi oss
in i dunklet där, till de väldiga
salarna av guld, söknade
efter något att ta fäste i
efter kantstötta porslinsfat
skärvor av krukor, öronen av guld


jag ska korsa broarna
och länsa era skatter

utan ett ljud




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-13 10:56



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
ja, så bra! Och vilket skönt slut -
2010-11-13

  Peter Olausson VIP
längtan, härlig längtan, du skriver så att jag själv är där, utanför slottet och kanske på väg in. Tack, en bra start på en lördag.
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP