Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen I Dina Ögon

sorgen i dina ögon
blir för tung för att bära
dina tårar på din kind
kommer alltför nära

jag vill inte försvinna
jag vill inte lämna dig
men din sorg och smärta
gör snart för ont i mig

jag vill ge dig en knuff
och bara få dig att gå
så dina tårar kan sluta rinna
få dig att förstå

sorgen i dina ögon
blir för tung för att bära
och ändå gör du allt
för att hålla den nära




Fri vers av Edit
Läst 663 gånger
Publicerad 2005-11-30 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edit
Edit