Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Känns

Känner dig i mig
du sliter mig itu
Du är så nära
ändå kan du aldrig bli min

Bakom mina ögonlock
känns de andetag
som aldrig skulle bli
precis som jag aldrig skulle bli din

I mina händer
vilar du ändå för stunden
och i mina drömmar
är du för alltid bara min




Fri vers av Edit
Läst 506 gånger
Publicerad 2006-09-13 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edit
Edit