Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Tröst

Var är du nu
då din famn
skulle vara
min tröst

Du hade lovat mig
att få vila
stilla mot
ditt bröst

Tårarna faller
utan fallskärm
när tryggheten
försvann

Tårarna faller
tungt ner
mot mitt bröst
när de kan




Fri vers av Edit
Läst 629 gånger
Publicerad 2005-08-14 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edit
Edit