Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärligheten

Ärligheten

Brutal
utan inslagspapper
utan rosett

Du levererar slaget med hammaren
träffar tinningen

önskar jag hade svimmat

Söker du beröm
för din uppriktighet?

Jag har inte kraft att ge

yr av slaget
lampan i taket bländar

Ge mig ilska
och jag kan lindra smärtan

Ge mig inte hopp,
förläng inte plågan

Lampan i taket
bländar

Släck den
och gå härifrån




Fri vers av Anna Olsson sthlm
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-13 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Olsson sthlm