Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorat

Jag har inte rätt,
att tycka synd om mig själv
Hur jag hamnat här
det vet jag knappt själv

Men du försvann nånstans i vimlet
i mitt ego, under min fantasi
Nu faller alla brickor
när du inte längre står bredvid

Det som är vackert
har jag nu svårt att se
Och det jag möter i spegeln
är inget jag vill kännas vid

Hur jag än försöker
så slutar det så här
Även om jag vet jag menar väl




Fri vers av Anna Olsson sthlm
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-28 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Olsson sthlm