Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amor Vincit Omnia

För varje dag som går
Läks hjärtan ifrån dessa svåra år

Inför varje minut med kyssar vi ger
Söker dessa känslor oss vidare till något mer

För vad som än händer och hur det än går
Vet vi att en kärlek gör oss starkare än ensamhetens sår




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-14 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi