Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsten att...


Att fylla hål

Där saknaden tog slut, växte det ett hål
som blev så stort att allting kunde rymmas däri.
Så jag fyllde det med ändlös sorg och asfalterade igen det.
Ett minne blott och därmed bortglömt för tid och evighet.








Fri vers av ~Leonardo~
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-02 19:47



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Intressant "recept". =) Bra skrivet. =)
2010-12-03

    ej medlem längre
Vilken härlig bild av läkning!
2010-12-02

    leelee
Det där hålte känns igen. Det var nån som sa att minnen är bara tankar. Jag gillar den idén. Nästan som det aldrig har hänt då, t o m. :-)
2010-12-02
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~