Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nålstick

så blev det afton
den sista av dagar i
en vecka fylld av nålstick

den sista nålen är satt
rakt in i ryggmärgen

måtte den bedöva
den kommande

min hörsel har stängt av

ett pansar mot all skuld
ty man tycks mena att
den är min ensam




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-14 21:09



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Snygg användning av nålar här - snygg, men smärtsam.
2010-11-15

  stenen/ Yv Ericsson
ont. så ont. jag blev stucken, idag. IRL. snyggt
2010-11-14

  Lavinia Röd
Aj fan! Mycket duktigt fångad känsla....Applåder, Applåder!
2010-11-14

  Anya VIP
Stark text om smärta och skuld! Gillar!
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP