Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag brukade älska

Skribent: Samajra 17
Skriven: 2005-10-15 [16:34]
Kategori: Lycka
Alstertyp: Dikt Kod för SMS-Tjänster: P518296


jag brukade älska

--------------------------------------------------------------------------------


Jag sitter med
armarna i nittio grader
och ögonen ler
fingrarna släpper inte
taget om den kalla
känslan

Jag brukade älska
att svinga i gungor
och känna luften
släppa taget om
min veka rygg
jordgubbslukt som
kryper i näsan

Jag ligger på mage
och andas tungt
pappa brukade älska
att hålla mina händer
och dansa med mig
när jag knappt
hade lärt mig att gå
Prinsessa, sa han alltid

Jag brukade älska
att vakna på morgonen
när det är alldeles tyst
snön är orörd
solen är osynlig

Jag brukade älska.




Fri vers av Samira
Läst 255 gånger
Publicerad 2005-12-01 07:56



Bookmark and Share


  Manal
sättet du skriver på lockar en att läsa vidare, fint skrivet
2005-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Samira
Samira