Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde jag hade dig

Hon önskar
Han
Hörde hennes
Hjärta trasas sönder
Men
Han k l i v e r bara över
Hennes lemlästade
kropp
Städar bort hennes
blod.
Är det hennes lott
I livet
Att bara önska
För
Allt f l y t e r på
Precis
Som vanligt
Där hon ligger
Blottad.


Och
Jag trodde jag hade dig
Men
För varje dag som går
Närmar sig hjärtat
Att bli bankrutt
Och
Tårar balanserar
På mina ögonlock
För
När jag ser mig omkring
Så inser jag att
ingen finns där
för att ta emot dem.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Samira
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-09-06 17:51



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra diktat. du har härlig feeling.
2020-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Samira
Samira