Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När känslor existerade

DNA som flödar
genom trådlös telefonsladd, där
hörs en sorgsen tystnad.
villintekanintemåstekämpaemot
fumlandes med stumma ord.
Till slut finner han mod och
ut sipprar röster, tankar, hjärtan,
kromosomer delandes mellan
X och Y och jag försvinner i mängden
och han ber om att få bli vidarekopplad.
visomdelarsåmycketkaninteförlåta
bildbevis från tvättkorgar, i badkar,
i famnar där inte livet ännu hunnit ifatt,
där ännu inte känslor blivit till nollor/ettor.


Jag undrar som du saknar mig ibland.




Fri vers av Samira
Läst 184 gånger
Publicerad 2011-03-20 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samira
Samira