Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och tystnaden tog över

Tänk,
hur det skulle vara
om vi dansade runt
i köket
med ansiktsmasker på
och du hackar gurka för
du påstår
att dina ringar är mörka
men
jag kramar om dig och
säger, kära mor du är det vackraste som finns.
Tänk,
om vi skulle ligga skavfötters
i soffan och skratta
åt dumma kärleksrepliker,
vi skojar om hur pappa
är den mest oromantiske någonsin för
du påstår att du inte längre besitter någon charm
men jag svarar, vi alla lever för att du finns.
tänk,
om du skulle fråga hur jag mår
och plocka fram dina känslor
och berätta för mig hur stolt du är
för
du hade aldrig chansen att bli något
att jag är ditt hopp
och jag säger, kära mor du har blivit mer än så.

Men tystnaden tog över.




Fri vers av Samira
Läst 192 gånger
Publicerad 2011-03-20 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samira
Samira