Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antologi och ett tack

Har skrivit så många
dikter, flest om min
kärlek

Men också om mitt
liv, barn, vänner och
uppväxt

Har bestämt mig för
att sammanfatta
alla dessa

Ska också vara med
i en bok som snart
går i tryck

Inte i Poeters egna
antologi utan en
annan

Som jag tror väldigt
mycket på och är
glad över

Tack alla mina vänner
som jag fått på denna
inspirerade sida




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-14 22:12



Bookmark and Share


  aol
fint skritat, jag ska skicka dikter till rita brunner, hon ska göra en antologi,
2010-11-19

  Fredric
tack själv... och lycka till med böckerna...
2010-11-15

  firefire
tack själv vännen! men du stannar väl kvar här också!? hoppas det iaf! kram!
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP