Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din mun formas efter min

Jag kan inte ligga och höra dig andas
Inte heller förklara vad jag menar
när jag säger att jag aldrig
kommer glömma dig
Nu förstår jag att allt
- allt är bara test
varför fortsätter jag skjuta bort dig
när jag tycker så mycket om dig
allt blir fel

jag kommer ihåg din mun
hur den formades efter min
plötsligt började fåglar sjunga
och mina drömmar blev ljusa

jag ska sluta skriva kärleksdikter
för det ändrar ingenting för
din mun kommer att formas
efter någon annans
och dina andetag
kommer att höras
av någon annan

mina drömmar är inte längre ljusa.




Fri vers av Samira
Läst 296 gånger
Publicerad 2005-12-01 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samira
Samira