Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryper in under din hud

Den svarta, svarta natten
kryper närmare än du vill
in under huden
och ännu lite till
De svarta demoner
som natten gjort till sina
njuter hämningslöst och helhjärtat
syns i rummet ditt stå och flina

Brinnande ögon och vassa tänder
skarpslipade klor på stora händer
river i skinnet djupa ränder
och tar sina slavar, en i sänder


Att fly synes ett väldigt onödigt göra
ty minsta ljud och minsta rörelse..
Demoner är tämligen bra på att höra
och tämligen bra på förstörelse.




Fri vers av Lindalou
Läst 228 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-11-15 08:39



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det är då delar av kosmos dunkar in i mitt medvetande, då jag läser rader som:"De svarta demoner
som natten gjort till sina
njuter hämningslöst och helhjärtat
syns i rummet ditt stå och flina"

Kluster av membran, nuddar min näthinna då meningen som denna spaltar in i mig:
"Brinnande ögon och vassa tänder
skarpslipade klor på stora händer
river i skinnet djupa ränder
och tar sina slavar, en i sänder"

Likt ett förskjutet hav som dunstar bort av djävulens eld, dränker lågor mit medvetna med ord som:

"Att fly synes ett väldigt onödigt göra
ty minsta ljud och minsta rörelse..
Demoner är tämligen bra på att höra
och tämligen ."

Sista delen i sista meningen av sista strofen skulle jag vilja ha till:
...bra på att förstöra
2010-11-15

    Mimmi17
Skrämmande bra!
2010-11-15

  Larz Gustafsson VIP
Förstörelse är deras förströelse.
2010-11-15

  Knickedick
Gillar dina tempoväxlingar och det spöklika i versen
2010-11-15

    Max Poisé
Bravo!

Helt underbart flyt med ord som svetsar in sig under huden!
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou